רמלה - קרובה ללב שלך

,

חדשות רצות

שיתוף ציבור - בחירת עיצוב כיכר ע"ש זוהר ארגוב ז"ל

עיריית רמלה באמצעות אגף ההנדסה מקדמת בימים אלה הליך שיתוף ציבור לבחירת עיצוב הכיכר ע״ש הזמר זוהר ארגוב ז״ל בנושא שיר ״צל עץ תמר״ בכניסה לשכונת קריית האומנים.

לאחרונה הושלמו מרבית העבודות לפיתוח הכיכר הראשית בכניסה לשכונת קריית האומנים וכעת נותר שלב עיצוב הכיכר באלמנט פיסולי מרהיב.

לשלב הוחלט לקיים הליך שיתוף ציבור במסגרתו תושבי העיר רמלה (בלבד) ייבחרו את האלמנט העיצובי שיוצב במרכזה של הכיכר. בסיום תהליך ההצבעה יוכרז על העיצוב המנצח.

ראש עיריית רמלה, מיכאל וידל, שיזם את קידום תחרות העיצוב: "אני רואה חשיבות רבה בשדרוג מראה הכניסה הראשית לשכונת קריית האומנים ע"י אלמנט ייחודי המשתלב עם חזונה של השכונה הנושאת את שמם של אמני ישראל".

תושבים יקרים, לפניכם 4 אלמנטים פיסוליים לבחירה של הפסל, לב אברמזון.

הנכם מוזמנים לבחור את העיצוב המועדף עליכם ובכך להשפיע ולהיות שותפים מלאים בהליך הבחירה.

* ההשתתפות בהצבעה היא לתושבי רמלה בלבד (הצבעה אחרת תיפסל)

* ההצבעה תהיה פתוחה עד לתאריך:

All news