רמלה - קרובה ללב שלך

,

חדשות רצות

ביקורת מוצלחת ליחידת השיטור העירוני ברמלה

ביקורת פתע שערכו הבוקר במערך השיטור העירוני, ראש תחום תורה, הדרכה ואכיפה במשרד לביטחון פנים תת ניצב יפרח דוכובוני שהיה בעבר מפקד תחנת משטרת רמלה ומפקד בית הספר לשוטרים, העלה כי השיטור העירוני ברמלה פועל באופן יעיל ואיכותי. כן קבעה הביקורת, כי היחידה פועלת תוך שיתוף פעולה פורה בין העירייה למשטרה. את הביקורת ערכו קצין השיטור הקהילתי במטה הארצי בירושלים רפ״ק מנדי רוטרי, מנהל תחום מעקב ובקרה המשרד לביטחון פנים ליאור מזרחי ומפקדי היחידה מטעם המשטרה פקד ג'ון דוידוב והעירייה פלי בן שבת. במסגרת הביקורת נבדקו נהלי היחידה, תפקוד אנשיה, ציוד, פריסה וחוסרים.  מסכום הבקורת עולה, כי יחידת האכיפה העירונית היא אחת מהיחידות הותיקות והאיכותיות שבמערך.״ניכרת טביעת האצבע של קציני היחידה הזוכים לגיבוי מלא של רה״ע יואל לביא, מנכ״לית העירייה איילת כהן ומפקד תחנת רמלה סנ״צ דודי מירון. מפקד היחידה העירונית פלי בן שבת ציין כי בכוונת העירייה להגדיל את מצבת כוח האדם. עוד ציינו מבצעי הביקורת, כי על העירייה והמשטרה להשלים מצבת כוח האדם של השוטרים והפקחים,  תוך בחינת חימושם של פקחי העירייה.
All news